Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet

Etusivu: Työttömyyskassat

SuperTK

  • Virallinen nimi: Super työttömyyskassa (Super arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 2727 9377
  • Sähköpostiosoite: tkpalvelu@supertk.fi
  • Nettisivut: www.supertk.fi
  • Postiosoite: Kellosilta 3, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna arkipäivisin ma-pe kello 8.30-16.00
  • Jäsenmaksu: Yksilöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on 7,50€ / kuukausi. Lisäksi Kirkon alat ry:n jäsenmaksu sisältää työttämyyskassan jäsenmaksun.

Työttömyyskassa maksaa jäsenilleen lain mukaista ansiosidonnaista päivärahaa. Heille, jotka ovat osa-aikatyössä, tekevät keikkatöitä tai ovat pätkätöissä, päiväraha maksetaan palkalla soviteltuna. Super-työttömyyskassa on toiminut yli 40 vuoden ajan. Siihen kuuluu yli 60 000 jäsentä.

Tähän kassaan kuuluva henkilö ei saa samanaikaisesti olla jäsenenä muussa työttömyyskassassa.

Työttömyyskassaan voi hakea henkilö, joka on alle 68 vuoden ikäinen ja jolla on ammatillinen koulutus, ja joka työskentelee työ- taikka virkasuhteessa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla (tai opiskelee em. alalle).

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta.

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on SuPerTk:sta.

vihainen työtön kirjoitti 19. helmikuuta 2020

Kaikesta saamastani palkasta josta maksan veron ,Supertk kyllä kerää itselleen jäsenmaksun!mutta kun tarvitsen työttömyyskorvausta niin silloin kyllä vähennetään kesälomaraha POIS!! näin saadaan pienempi korvaus maksaa työttömälle!! huijausta!! ja liian sekava malli laskea työttömyyspäiväraha bruttopalkasta,SUURI KUSETUS

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan SuperTK esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.