Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

SuperTK

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Super työttömyyskassa (Super arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 2727 9377
  • Sähköpostiosoite: tkpalvelu@supertk.fi
  • Nettisivut: www.supertk.fi
  • Toimiston osoite: Kellosilta 3, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna arkipäivisin ma-pe kello 8.30-16.00
  • Jäsenmaksu: Yksilöjäsenen jäsenmaksu vuonna 2017 on 7,50€ / kuukausi. Lisäksi Kirkon alat ry:n jäsenmaksu sisältää työttämyyskassan jäsenmaksun.

Työttömyyskassa maksaa jäsenilleen lain mukaista ansiosidonnaista päivärahaa. Heille, jotka ovat osa-aikatyössä, tekevät keikkatöitä tai ovat pätkätöissä, päiväraha maksetaan palkalla soviteltuna. Super-työttömyyskassa on toiminut yli 40 vuoden ajan. Siihen kuuluu yli 60 000 jäsentä.

Tähän kassaan kuuluva henkilö ei saa samanaikaisesti olla jäsenenä muussa työttömyyskassassa.

Työttömyyskassaan voi hakea henkilö, joka on alle 68 vuoden ikäinen ja jolla on ammatillinen koulutus, ja joka työskentelee työ- taikka virkasuhteessa sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla (tai opiskelee em. alalle).

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on SuPerTk:sta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan SuperTK esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.