Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Yleinen työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Yleinen työttömyyskassa YTK (Allmän arbetslöshetskassa YTK)
  • Puhelinnumero: 02 760 7620
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ytk.fi
  • Nettisivut: www.ytk.fi
  • Toimiston osoite: Teollisuuskatu 4, 32200 Loimaa
  • Palvelut/huomioitavaa: Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe kello 8-16.
  • Jäsenmaksu: 118€ / 2017

Yleinen työttömyyskassa (YTK) on Suomen suurin työttömyyskassa, sillä sen jäseniä on yli 330 000 henkilöä. YTK-kassan jäsenmaksu on 118 euroa vuodessa. Jäsenmaksuun sisältyy ainoastaan ansiosidonnainen työttömyysturva.

Jäseneksi voi liittyä esimerkiksi YTK:n nettisivuilla, jossa on erityinen viisivaiheinen liittymislomake. Siinä kysytään esimerkiksi tietoja jäsenen henkilöllisyydestä ja työsuhteesta. YTK:n nettisivuilla on myös yksinkertainen päivärahalaskuri, jolla voi laskea ansioturvan ja vuorottelukorvauksen määrän ilmoittamalla lapsien lukumäärän, kuukausipalkan määrän, ennakonpidätysprosentin ja päivärahaa vähentävät ansiot tai etuudet (per kuukausi).

Asiakaspalvelun numerossa 02 760 7620 vastataan arkisin kello 8–16 välisenä aikana.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Yleisestä työttömyyskassasta.

M&T kirjoitti 14. heinäkuuta 2014

En ymmärrä miksi jotkut naureskelevat tälle?

SOS kirjoitti 22. heinäkuuta 2014

kukapa täällä nauraa ja kenelle? :-)

Hyvin vihainen ja kohta menee tieto kuningaskuluttajaan kirjoitti 05. tammikuuta 2015

Miksei puheluihin vastata? Rahastatteko vain odotusajalta????

Hyvin vihainen ja kohta menee tieto kuningaskuluttajaan kirjoitti 05. tammikuuta 2015

Miksi etten vastaa puheluun vaikka tunnin odottelen? Kela tavii pian tietoa siitä että täyttyykö työtuntini. Pikaista vastausta odotan. Pitääkö vaihtaa toiseen LIITTOON?

vältän enkä suosittele kirjoitti 07. joulukuuta 2018

Sähköinen asiointi on YTK:ssa toteutettu paremmin kuin muilla (yap.fi) kassoilla. Erosin silti YTK:sta, kassan tahallisesti virheellisen ja agressiivisen päätöksenteon vuoksi.

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.