Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Kuljetusalan Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Kuljetusalan Työttömyyskassa (Transportbranschens ak)
  • Puhelinnumero: 09 613 111
  • Nettisivut: www.kuljetusalantk.fi
  • Toimiston osoite: Siltasaarenkatu 3-5, 00531 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Työttömyyskassan asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 9-15, joskin kesäperjantaisin 9-14 vuonna 2014.
  • Jäsenmaksu: 0,65 % ennakonpidätyksenalaisesta palkkatuloista

Kuljetusalan Työttömyyskassan käyntiosoite sijaitsee Helsingissä Siltasaarenkatu 3–5:ssä. Aluetoimistoja sijaitsee eri puolilla Suomea.

Ansiopäivärahaa voi hakea jättämällä postitse hakemuksen, tai tekemällä ansiopäiväraha- ja vuorottelukorvaushakemuksen verkkopalvelun kautta, tai lähettää tiedot puhelinkassan välityksellä.

Myös matkapuhelimen avulla voi jättää ansiopäivärahan jatkohakemuksen neljältä tai viikolta (edellyttää kännykältä nettiyhteyttä).

Jäsenmaksun nousuhistoria (ennakonpidätyksen alaisesta palkkatulosta)

  • 2014: 0,53%
  • 2015: 0,60%
  • 2016: 0,65%

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kuljetusalan Työttömyyskassasta.

Esa Lamminen kirjoitti 12. toukokuuta 2017

Teen pelkkiä siasuuksia. Joten saan lomarahat aina kun pesti on päättynyt. Ei kerry lomia.

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.