Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

IAET-kassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: IAET-kassa
  • Puhelinnumero: 09 476 376 00
  • Nettisivut: www.iaet.fi
  • Toimiston osoite: Ratavartijankatu 2, 4. kerros, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Kassan asiakaspalvelupiste sijaitsee IItä-Pasilassa. Sisäänkäynnin yläpuolella lukee Asemapäällikönkatu 12 B.
  • Jäsenmaksu: 78 euroa vuodessa

IAET-kassa on insinöörien, arkkitehtien ja ekonomien työttömyyskassa. Vuonna 1969 perustettu akavalainen työttömyyskassa IAET-kassa on Suomen suurimpia työttömyyskassoja.

Jäsenmaksu vuonna 2016 on 105 euroa. Jäsenmaksu on kaikille saman suuruinen. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa palkkatyöntekijä, joka asuu Suomessa tai on ulkomailla toimiessaan suomalaisen yhtiön palveluksessa. Jäsenen on oltava alle 68-vuotias ja joka on suorittanut tietyn tutkinnon ja toimii joko ylemmän toimihenkilön, esimiehen tai asiantuntijan tehtävissä.

Päiväraha-asioita voi hoitaa soittamalla numeroon 09 4763 7600 (ma–to kello 10–14 ja perjantaisin 10–13) sekä jäsenyysasioissa voi asioida soittamalla numeroon 09 4763 7600 (ma–to kello 10–14 sekä perjantaisin 10–13).

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on IAET-kassasta.

Aarno Saunaluoma kirjoitti 14. elokuuta 2019

Onko poikani Hannu Saunaluoma IAET´n jäsen ?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan IAET-kassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.