Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassa (Arbetslöshetskassa för försäljar- och marknadsförarproffsen)
  • Puhelinnumero: 020 122 4400
  • Sähköpostiosoite: info@smkj.fi
  • Nettisivut: www.smkj.fi
  • Toimiston osoite: Töölönkatu 11 A, 5. kerros, 00101 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna ma-pe kello 8.30-16.15, joskin kesäaikaan 2014 on poikkeukselliset aukioloajat.
  • Jäsenmaksu: Työsuhteisten jäsenten jäsenmaksu on 333 euroa vuonna 2014

SMKJ ry on yli 27 000 jäsenen edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Jäsenmaksu on mahdollista vähentää verotuksessa. Jäsenmaksu on kaikille samansuuruinen vuosimaksu eikä siis esimerkiksi veronluonteinen prosenttiosuus palkasta. Jäsenmaksun voi maksaa 1–3 erässä. Jäsenet jakaantuvat neljään eri tyyppiin: työsuhteisiin jäseniin, yrittäjäjäseniin, opiskelijajäseniin ja eläkeläisjäseniin.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on SMKJ:stä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.