Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

JATTK-työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: JATTK-työttömyyskassa (JATTK-arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 720 6820
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@jattk.fi
  • Nettisivut: www.jattk.fi
  • Toimiston osoite: Hietalahdenranta 13, 00180 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Asiakaspalvelunumeroon voi soittaa ma-to kello 9-11.30.
  • Jäsenmaksu: 42 vuodessa (2013)

JATTK-työttömyyskassan jäsenmaksu on 5 euroa kuukaudessa vuonna 2016, kun se vuotta aikaisemmin oli 4 euroa kuukaudessa. Jäseneksi voi liittyä hakemalla jäsenyyttä kirjallisesti. Työttömyyskassaan voi liittyä joko ammattijärjestöön liittymisen ohessa tai liittymällä yksittäisjäseneksi, jolloin henkilö liittyy pelkästään työttömyyskassan jäseneksi. Hakemusta varten lomake löytyy JATKK-työttömyyskassan nettisivuilta. Työttömyyskassassa on noin 49 000 jäsentä. Kassa perustettiin maaliskuussa 1985. Jäsenet ovat pääasiassa julkishallinnossa teknisen tai muun alan toimihenkilöinä (esim. sotilas-, pelastus- ja terveydenhoitoalalla).

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on JATTK-työttömyyskassasta.

leena.paavola@kotiportti.fi kirjoitti 24. lokakuuta 2018

asiakaspalvelu@jattk.fi, LAKIMIESTÄ EI LÖYDY MISTÄÄN, LAKEJA KYLLÄ, JOITA EI SAA KOPIOIDA,
2018 vuodeltakin
onko viimeinen hakemukseni tullut perille paperinen tällä kertaa, LUOTTAMUKSELLA
TE-TOIMISTOON olin puhelimitse tänään yhteydessä
minä haluan riitauttaa ja oikaista työsuhteeni purun, irtisanomiseni, joista on tullut teille postia.oikeaankin paikkaan keväällä 2018

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan JATTK-työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.