Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Lakimiesten työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Lakimiesten työttömyyskassa (Juristernas ak)
  • Nettisivut: www.lakimiestentk.fi
  • Toimiston osoite: Uudenmaankatu 4-6 B, 4. kerros, Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna ma-pe kello 9-14.30 (2014).
  • Jäsenmaksu: 48 euroa vuonna 2014

Vuonna 1980 perustettu palkansaajakassa toimii Helsingistä käsin. Lakimiesten työttömyyskassaan kuuluu noin 11 000 jäsentä ja vuonna 2014 sen jäsenmaksu on noin 48 euroa. Vuosimaksu on sama kaikille jäsenille. Työttömyyskassaan voi liittyä oikeustieteellisen tutkinnon suorittanut palkkatyöntekijä, joka ei ole vielä täyttänyt 68 vuotta ja jonka kohdalla noudatetaan työttömyysturvalakia. Faksinumero on 09 856 103 05.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lakimiesten työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Lakimiesten työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.