Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Finka

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Työttömyyskassa Finka
  • Puhelinnumero: 09 868 9400
  • Sähköpostiosoite: ansioturva@finka.fi
  • Nettisivut: www.finka.fi
  • Toimiston osoite: Kutomotie 18 B (4. kerros), 00380 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Jäsenyyteen liittyvissä asioissa sähköpostiosoite on jasenyys@finka.fi
  • Jäsenmaksu: 135

Palkansaajan työttömyyskassa Finka muodostui, kun työttömyyskassat jet ja Nomit yhdistyivät. Finkaan voi liittyä sellainen henkilö, joka on palkkatyöntekijä ja joka ei ole vielä täyttänyt 68 vuotta. Lisäksi hän on suorittanut vähintään toisen asteen tutkinnon, työskentelee joko toimituksellisessa työssä tai ohjelmatyössä, esittävän taiteen alalla (esim. muusikkona) tai edellä mainittujen alojen opettajana, tai jos hän työskentelee em. alojen järjestöissä tai organisaatioissa, tai opiskelee johonkin edellä mainituista tutkinnoista tai aloista.

Finkan jäsen voi saada 2000€ kuukausituloilla päivärahaa, jonka suuruus on 57,91€ / päivä.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Finkasta.

vr kirjoitti 03. helmikuuta 2017

Käsittämättömän hidasta toimintaa.. kuukausi menee hakemuksesta päätökseen.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Finka esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.