Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Vakuutusväen Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Vakuutusväen Työttömyyskassa VvL ry (Försäkringstjänstemännens ak)
  • Puhelinnumero: 020 729 1480
  • Sähköpostiosoite: tyottomyyskassa@vvl.fi
  • Nettisivut: www.vvl.fi/tyottomyyskassa/vakuutusvaen-tyottomyyska…
  • Toimiston osoite: Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimistossa varten henkilökohtainen asiointi vain ajanvarauksella (ajanvarauksen voi tehdä numerossa 020 729 1480). Puhelinneuvonta on käytettävissä arkisin kello 9-11, joskin kesäaikaan 2014 rajoitetummin.
  • Jäsenmaksu: Vakuutusväen Liiton jäsenmaksu on 1,4% bruttopalkasta vuonna 2014.

Vakuutusväen työttömyyskassan jäseneksi voi hakea ja päästä sellainen Suomessa asuva palkkatyöntekijä, joka ei ole vielä 68-vuotias ja joka työskentelee vakuutus-, sijoitus- tai rahoitustehtävissä. Kassan jäsen ei saa olla samaan aikaan jäsenenä jossakin toisessa työttömyyskassassa. Jäsenyys käynnistyy siitä päivästä, josta alkaen jäsenmaksut on maksettu.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on VvL:stä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Vakuutusväen Työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.