Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Suomen Yrittäjien Työttömyyskassa
  • Puhelinnumero: 09 622 4830
  • Sähköpostiosoite: neuvonta@syt.fi
  • Nettisivut: www.syt.fi
  • Toimiston osoite: Mannerheimintie 76 A, 00101 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimistossa palvellaan ma-to kello 9-15 (kesällä ma-to 9-15).
  • Jäsenmaksu: Vähintään 42,4€

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) tarjoaa nettisivuillaan laskureita, joilla voi selvittää vaikkapa jäsenmaksun suuruuden syöttämällä lomakkeeseen eläkevakuutukseen vahvistetun vuosityötulon määrän. Sen tulee olla vähintään 12 564 euroa vuodessa.

SYT-kassaan liittymisen syitä ovat: jäsen on oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan lapsikorotuksineen, korotettuun päivärahaan, lisäksi jäsen saa tarvittaessa tukea ja neuvontaa ja jäsenmaksun voi vähentää henkilökohtaisessa verotuksessa.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Yrittäjien Työttömyyskassasta.

your_ip_is_blacklisted_by sbl.spamhaus.org

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.