Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Opettajien Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Opettajien Työttömyyskassa (Lärarnas arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 229 441 00
  • Sähköpostiosoite: opettajien.tk@opetk.fi
  • Nettisivut: www.opetk.fi
  • Toimiston osoite: Pasilankatu 4 B, 00240 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna ma-to kello 8.30-16 ja perjantaisin 12-16 (2014).
  • Jäsenmaksu: Ei tiedossa

Automaattinen puhelinpalvelu toimii numerossa 0800 951 92 kellon ympäri. Siinä voi tiedustella maksupäiviä — palvelu soittajalle veloitukseton. Opettajien Työttömyyskassa toimii Helsingistä käsin. Työttömyyskassan jäsen on oikeutettu työttömyyskassan maksamiin lakisääteisiin etuuksiin, jos jäsen on ollut työttömyyskassan jäsenenä vähintään 26 edellistä viikkoa ja on jäsenenä ollessaan täyttänyt työssäoloehdon.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Opettajien Työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Opettajien Työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.