Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Lääkärien työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Lääkärien työttömyyskassa (Läkarnas arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 393 091
  • Sähköpostiosoite: tkassa@fimnet.fi
  • Nettisivut: www.laakarientkassa.fi
  • Toimiston osoite: Mäkelänkatu 2, 00501 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Työttömyyskassa toimii Helsingistä käsin, joskin tapaamisesta henkilökunnan kanssa pyydetään sopimaan etukäteen.
  • Jäsenmaksu: 23 euroa vuonna 2014

Työttömyyskassan toimipiste Mäkelänkadulla sijaitsee A-rapussa ja kiinteistön seitsemännessä kerroksessa. Lääkärien työttömyyskassa tarjoaa jäsenilleen työttömyysturvan lisäksi muitakin etuuksia, joiden saamisen edellytyksenä on, että hakija on ollut tämän työttömyyskassan jäsen vähintään 10 kuukauden ajan. Lääkärien työttömyyskassaan voi liittyä alle 68-vuotias palkansaaja, joka tekee töitä lääkärin, hammaslääkärin tai eläinlääkärin koulutusta vaativissa tehtävissä.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lääkärien työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Lääkärien työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.