Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassa (Offentliga och privata sektorns funktionärers ak)
  • Puhelinnumero: 020 690 871
  • Sähköpostiosoite: jasenrekisteri@jytyliitto.fi
  • Nettisivut: www.jytyliitto.fi
  • Toimiston osoite: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinnumero on työttömyyskassan puhelinvaihteeseen.
  • Jäsenmaksu: Tietoa ei löydy Jytyn nettisivuilta

Jytyn jäsenen etuuksiin kuuluu esimerkiksi ansiosidonnainen työttömyysturva, luottamusmiehen palvelut, lainopillinen neuvonta, oikeusapu sekä matkavakuutus. Jytyn keskustoimisto sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Jytyn työttömyyskassan sähköpostiosoite on tkassa@tk.jytyliitto.fi ja faksinumero 020 789 3872.

Työttömyyskassan palvelunumero on 020 690 069. Se on normaalisti avoinna maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–11.00, sekä torstaisin 9–14.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Jytystä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.