Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet

Etusivu: Työttömyyskassat

Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa

  • Virallinen nimi: Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa (Arbetslöshetskassan för den offentliga sektorn och välfärdsområdena)
  • Puhelinnumero: 010 190 300
  • Sähköpostiosoite: JHL-kirjaamo@jhl.fi
  • Nettisivut: www.tyottomyyskassa.jhl.fi
  • Postiosoite: Sörnäisten rantatie 23, 00500 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinvaihteen numero on 010 770 31.
  • Jäsenmaksu: 1,33% ennakonpidätyksen alaisesta palkasta vuonna 2014

Helsingistä käsin toimiva Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa (JHL) tarjoaa puhelimitse palvelua ma–pe kello 9–15 numerossa 010 190 300. Kesäaikaan poikkeukselliset palveluajat. Helsingistä käsin toimiva Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa (JHL) tarjoaa puhelimitse palvelua ma–pe kello 9–15 numerossa 010 190 300. Kesäaikaan poikkeukselliset palveluajat. Opiskelijalle jäsenmaksu on 0 euroa. Osa-aikaeläkeläinen maksaa jäsenmaksua vain palkkatulostaan ja siihen rinnastettavasta tulosta. Minimijäsenmaksu on 5 euroa kuukaudessa. Jäsenmaksun suuruuden voi laskea JHL:n nettisivuilla olevalla jäsenmaksulaskurilla.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on JHL:stä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Julkisten ja hyvinvointialojen työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.