Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Työttömyyskassa Statia

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Työttömyyskassa Statia (Arbetslöshetskassan Statia)
  • Puhelinnumero: 09 1551
  • Sähköpostiosoite: toimisto@statia.fi
  • Nettisivut: www.statia.fi
  • Toimiston osoite: Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinpalvelu on käytettävissä asiakkaille maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 12-15, joskin kesäaikaan 2014 rajoitetummin.
  • Jäsenmaksu: Työttömyyskassan jäsenmaksu on 0,18% ennakonpidätyksen alaisesta jäsenyyden perustana olevasta palkasta ja kassan maksamasta veronalaisesta tulosta vuonna 2017.

Työttömyyskassa Statian jäsenet ovat valtiosektorilla työskentelevät virkamiehet ja toimihenkilöt. Työttömyyskassaan voi liittyä myös yksilöjäseneksi kuulumatta liittoon. Palkansaajakassaan voi liittyä vain palkkatyössä oleva henkilö, ei siis päätoiminen yrittäjä.

Työttömyyskassan jäsenmaksu vuodelle 2017 on 0,17% jäsenen ennakkoveron pidätyksen alaisesta tulosta. Kassan jäsenmaksu sisältyy liiton jäsenmaksuun.

Jäsenmaksun suuruuden kehittyminen

  • 2014: 0,17% ennakkoveron pidätyksen alaisesta tulosta
  • 2017: 0,17% ennakkoveron pidätyksen alaisesta tulosta

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Mielipiteet

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Työttömyyskassa Statiasta.

JP kirjoitti 27. elokuuta 2015

Ei Hyviä! Olen yrittänyt eilisen ja koko tämän päivän tavoittaa asiakaspalvelua. Viesti ilmoittaa kylmästi eetei asiakspalvelu ole nyt avoinna! Koitin soittaa moneen kertaan netissä ilmoitettuihin aukioloaikoihin. Paljonkohan tuohonkin jonottamiseen kului rahaa puhelinlaskussa! Olen odottanut omaa päätöstäni jo kuukauden! Alkaa rahat loppumaan ja saako sieltä edes mitään?

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Työttömyyskassa Statia esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.