Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa (Arbetslöshetskassan för Tjänstemän i Specialbranschen)
  • Puhelinnumero: 09 613 231
  • Sähköpostiosoite: jasenpalvelu@erto.fi
  • Nettisivut: www.erto.fi
  • Toimiston osoite: Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Kesän 2014 aikana jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan iPad.
  • Jäsenmaksu: 1,55% bruttopalkasta vuonna 2014

ERTO-kassan jäsenmaksun suuruuden voi laskea työttömyyskassan nettisivuilla, josta löytyy jäsenmaksulaskuri. Siihen ilmoitetaan kuukausitulot euroina. Jäsenmaksu on 11–45 euroa kuukaudessa (1,55% bruttopalkasta) vuonna 2014. Jäsenmaksun voi vähentää verotuksessa. Maksuun sisältyy työttömyyskassan maksun lisäksi jäsenedut, liiton ja jäsenyhdistyksen jäsenmaksu. Toimihenkilöliitto ERTO tarjoaa esimerkiksi maksutonta koulutusta, neuvottelee työehtosopimukset ja järjestää neuvontaa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on ERTO:sta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.