Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Työttömyyskassa Nomit

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Työttömyyskassa Nomit (Arbetslöshetskassa Nomit)
  • Puhelinnumero: 09 868 9400
  • Nettisivut: www.tknomit.fi
  • Toimiston osoite: Kutomotie 18 B, 00380 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinpalvelu on käytettävissä ma-to kello 9-14.
  • Jäsenmaksu: 135 euroa vuodessa (2014)

Nomit on nykyään Finka.

Työttömyyskassa Nomit on palkansaajakassa, joka on erikoistunut myös luovien alojen työttömyysturvaan. Jäseniä on noin 27 000 henkilöä. Työttömyyskassa Nomitin jäsenmaksu on kiinteä, joka on vuodella 2014 yhteensä 135 euroa eli 11,25 euroa kuukaudessa. Jäseneksi voi liittyä sellainen palkkatyöntekijä, joka ei ole täyttänyt vielä 68 vuotta ja joka on joko suorittanut toisen asteen tai ylemmän tutkinnon, tai työskentelee toimituksellisessa tai ohjelmatyössä, tai työskentelee esim. muusikkona, näyttelijänä, tai em. alojen opettajana, tai työskentelee em. alojen järjestöissä tai organisaatioissa, tai opiskelee johonkin niistä. Työttömyyskassa Nomitin jäsen ei saa olla jäsenenä samanaikaisesti muissa työttömyyskassoissa.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Työttömyyskassa Nomitista.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Työttömyyskassa Nomit esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.