Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet

Etusivu: Työttömyyskassat

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa

  • Virallinen nimi: Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa (Hälsovårdens ak)
  • Puhelinnumero: 09 542 273 00
  • Sähköpostiosoite: tyottomyyskassa@tehy.fi
  • Nettisivut: www.tehy.fi/tyottomyyskassa/
  • Postiosoite: Asemamiehenkatu 4, 12. kerros, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Toimisto on avoinna ma-pe kello 9-15- joskin kesäkaudella poikkeukselliset aukiolot.
  • Jäsenmaksu: Pelkän työttömyyskassan jäsenmaksu vuonna 2014 on 36€ vuodessa.

Puhelinpäivystys on maanantaisin ja tiistaisin sekä torstaisin ja perjantaisin kello 9–15. Muina päivinä suljettu. Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan jäseneksi voi liittyä, mikäli henkilö on suorittanut terveysalan tai sosiaali- ja terveysalan ammatillisen tutkinnon, tai hän tällä hetkellä opiskelee em. alojen ammatillista tutkintoa varten. Lisäksi hakijan on oltava palkkatyössä ja alle 68-vuotias.

Tehy ry:n jäsenmaksu on vuonna 2016 yhteensä 1,1% jäsenen bruttopalkasta. Jos henkilö kuuluu pelkästään Terveydenhuoltoalan työttömyyskassaan, sen jäsenmaksu vuonna 2016 on 42 euroa eli 3,5 euroa kuukaudessa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta.

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Tehystä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Terveydenhuoltoalan työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.