Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa (Finlands Livsmedelsarbetares ak)
  • Puhelinnumero: 020 774 004
  • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@selry.fi
  • Nettisivut: www.selry.fi/tyottomyyskassa/
  • Toimiston osoite: Siltasaarenkatu 6, 5. kerros, 00530 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Keskustoimisto ja puhelinvaihde ovat auko normaalisti ma-pe kello 8.30-16, paitsi kesällä poikkeuksellisten aukiolojen mukaan.
  • Jäsenmaksu: SEL:in jäsenmaksu on 1,5% bruttopalkasta vuonna2 014.

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassaan voi liittyä palkkatyöntekijä, joka on alle 68-vuotias ja joka työskentelee elintarvikealalla tai sen työalalla. Myös opiskelijat voivat liittyä jäseniksi, joskin vain opiskelijajäseniksi, ja heidän kohdallaan työttömyyskassan jäsenyysaika alkaa vasta palkkatöihin mentäessä. Ansiopäivärahaa voidaan maksaa aikaisintaan 26 viikon jäsenyyden ja työssäolon jälkeen. Elintarviketyöläisten liiton ja kassan jäsenmaksu on yhteensä 1,5 % jäsenen saamasta palkkatulosta.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.