Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassa (Post- och logistikbranchens ak)
 • Puhelinnumero: 09 613 116
 • Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@pau.fi
 • Nettisivut: www.pau.fi
 • Toimiston osoite: John Stenbergin ranta 6, 00530 Helsinki
 • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinvaihde on käytettävissä ma-pe kello 8.30-16.
 • Jäsenmaksu: 1,59 prosenttia työnantajan maksamasta ennakonpidätyksen alaisesta tulosta

Posti-ja logistiikka-alan unioni PAU on viestinvälitys- ja logistiikka-alan edunvalvoja. Se on entisen Suomen Posti Oyj:n henkilöstä, eli nykyistä Itella-konsernin henkilöstä, edustava työntekijä- ja toimihenkilöjärjestö. PAU:n jäseniä on yli 30 000 henkilöä. Se pyrkii ajamaan jäsentensä taloudellisia, ammatillisia ja yhteiskunnallisia etuja.

Jäseneksi voi liittyä, mikäli henkilö työskentelee PAU:n sopimusaloilla. PAU:n ja työttömyyskassan jäsenmaksu on vuonna 2017 yhteensä 1,59 prosenttia jäsenen veronalaisesta palkkatulosta. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Jäsenmaksun suuruuden historia

 • 1,59% veronalaisesta tulosta vuonna 2014
 • 1,59% veronalaisesta tulosta vuonna 2016
 • 1,59% veronalaisesta tulosta vuonna 2017

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Posti- ja logistiikka-alan työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.