Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Paperityöväen työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Paperityöväen työttömyyskassa (Papperindustriarbetarnas ak)
  • Puhelinnumero: 080 007 089
  • Sähköpostiosoite: tyokassa@paperiliitto.fi
  • Nettisivut: www.paperiliitto.fi/tyottomyyskassa.html
  • Toimiston osoite: Paasivuorenkatu 4-6 A, 00531 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Faksinumero on 09 876 4095
  • Jäsenmaksu: Paperiliiton jäsenmaksu vuonna 2017 on 1,59% ennakkoveron alaisesta palkasta

Tähän työttömyyskassaan voi liittyä sellainen henkilö, joka on Suomessa asuva palkkatyöntekijä, joka ei ole vielä täyttänyt 68 vuotta ja joka työskentelee paperiteollisuuden ammatissa tai työalalla. Ansiosidonnaisen työttömyysturvan kohdalla perusehto on yli 26 viikon jäsenyys ja samanaikainen työssäolo.

Paperiliiton jäsenmaksu on vuodelle 2017 yhteensä 1,59% jäsenen ennakkoveron alaisesta palkasta. Siitä Paperiliiton osuus on yksi prosentti Paperityöväen työttömyyskassan osuus on 0,59 prosenttia. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Paperiliitto ilmoittaa jäsenmaksun tiedot suoraan verottajalle.

Jäsenmaksun suuruuden kehitys

  • 2014: 1,59% ennakkoveron alaisesta palkasta
  • 2017: 1,59% ennakkoveron alaisesta palkasta

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Paperityöväen työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Paperityöväen työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.