Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Erityiskoulutettujen työttömyyskassa (Specialutbildades ak Erko)
  • Puhelinnumero: 09 720 643 43
  • Sähköpostiosoite: erityiskoulutettujen.tk@erko.fi
  • Nettisivut: www.erko.fi
  • Toimiston osoite: Kellosilta 5 B, 6. kerros, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Kesällä 2014 puhelinpalvelu avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 12-15.
  • Jäsenmaksu: yksilöjäsenille 72 euroa vuonna 2014

Erko, eli Erityiskoulutettujen työttömyyskassa, pitää Helsingissä asiakaspalvelupistettä. Se on avoinna ma–pe kello 10–14. Viikonloppuisin suljettu. Erkossa on noin 83 000 palkansaajajäsentä, joista useimmat kuuluvat ammattijärjestönsä kautta Akavaan. Yksilöjäseniä on noin 3100 henkilöä. Yksilöjäsenille vuonna 2014 jäsenmaksu on 72 euroa.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Erkosta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Erityiskoulutettujen työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.