Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa - AYT
  • Puhelinnumero: 09 253 531 00
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ayt.fi
  • Nettisivut: www.ayt.fi
  • Toimiston osoite: Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Kaikille Suomessa vakituisesti asuville päätoimisille yrittäjille tarkoitettu itsenäinen työttömyyskassa.
  • Jäsenmaksu: 2,7 % vakuutuksen perusteeksi valitun työtulon 5 800 euroa vuodessa ylittävästä osasta

Työttömyyskassan nettisivuilla kerrotaan, että AYT-kassan jäseneksi voi päästä mikäli eläkevakuutuksen vahvistettu työtulo on vähintään 12 420 euroa. Jäsenmaksun voi laskea kassan nettisivuilla sijaitsevalla lomakkeella.

Jäsenmaksu on 3,7 % työtulon 5800 euroa vuodessa ylittävästä osasta 25 000 euroon saakka, jonka ylittävän osan jälkeen jäsenmaksun suuruus on 2,7%.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on AYT:stä.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.