Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Sähköalojen työttömyyskassa

 • Paikkakunta:
 • Virallinen nimi: Sähköalojen työttömyyskassa (Elbranschernas ak)
 • Puhelinnumero: 03 252 0111
 • Sähköpostiosoite: ttkassa@sahkoliitto.fi
 • Nettisivut: www.sahkoliitto.fi/tyottomyyskassa/
 • Toimiston osoite: Aleksanterinkatu 15, 33100 Tampere
 • Palvelut/huomioitavaa: Avoinna normaalisti arkisin kello 8-15.30, joskin suljettu 3.8.2014 saakka.
 • Jäsenmaksu: Jäsenmaksu on Sähköliitossa 1,45% veronalaisesta tulosta vuonna 2017.

Sähköalojen työttömyyskassaan voi hakea jäseneksi sähköaloilla tai niihin läheisesti liittyvissä ammateissa työskentelevä palkkatyöntekijä. Henkilön on oltava alle 68 vuoden ikäinen. Myös sähköalalle opiskeleva henkilö, joka on palkkatyössä, voidaan hyväksyä jäseneksi. Jäsen ei saa kuulua samaan aikaan muuhun työttömyyskassaan. Jäsenmaksu on vuonna 2017 yhteensä 1,45% ennakonpidätyksen alaisesta tulosta. Työttömyyskassan osuus tuosta summasta on (vuonna 2017) 0,4 prosenttia.

Jäsenmaksun suuruuden kehitys

 • Jäsenmaksu on Sähköliitossa 1,4% veronalaisesta tulosta vuonna 2014.
 • Jäsenmaksu on Sähköliitossa 1,45% veronalaisesta tulosta vuonna 2016.
 • Jäsenmaksu on Sähköliitossa 1,45% veronalaisesta tulosta vuonna 2017.

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Sähköalojen työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Sähköalojen työttömyyskassa esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.