Työttömyyskassa.fi

Työttömyyskassat → yhteystiedot → mielipiteet


Etusivu: Työttömyyskassat

Puualojen työttömyyskassa (Träbranschernas arbetslöshetskassa)

  • Paikkakunta:
  • Virallinen nimi: Puualojen työttömyyskassa (Träbranschernas arbetslöshetskassa)
  • Puhelinnumero: 09 615 161
  • Sähköpostiosoite: tk@puuliitto.fi
  • Nettisivut: www.puuliitto.fi/puukassa
  • Toimiston osoite: Haapaniemenkatu 7-9 B, 00531 Helsinki
  • Palvelut/huomioitavaa: Puhelinvaihde palvelee arkisin kello 8.30-16.
  • Jäsenmaksu: Kassan jäsenmaksu on vuonna 2017 yhteensä 1,6%.

Puuliiton Puukassan jäsenet tekevät töitä mekaanisessa metsäteollisuudessa, puusepänteollisuudessa metsä- ja metsäkonealalla, venealalla sekä maatalousaloilla. Puukassaan voi liittyä Suomessa asuva alle 68-vuotias henkilö, joka työskentelee palkkatyöntekijänä jollakin niistä ammattialoista, jotka ovat työttömyyskassan sääntöjen mukaisia. Yrittäjät eivät voi liittyä Puukassaan. Puuliittoon kuuluu yhteensä noin 35 000 jäsentä eri puolilta Suomea. Sillä on 13 aluetoimistoa eri puolilla maata, mutta keskustoimisto sijaitsee Helsingissä.

Jäsenmaksut (ennakonpidätyksen alaisesta tulosta)

  • 2017: Puuliiton jäsenmaksu on 1,7%
  • 2016: Puuliiton jäsenmaksu oli 1,7%

Työttömyyskassa.fi ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli työttömyyskassan sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle yhteydenottolomakkeella tai kirjoittamalla kommentti alapuolelle.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 31 työttömyyskassan yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Kerro ensimmäisenä kokemuksistasi

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Puualojen työttömyyskassasta.

Kokemuksista voi kertoa nimimerkillä. Kommentoitaessa työttömyyskassan Puualojen työttömyyskassa (Träbranschernas arbetslöshetskassa) esittelysivua sekä Nimimerkki että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Tästä sivustosta lyhyesti:
Työttömyyskassa.fi on yhteystietojen hakemisto, jossa pyritään listaamaan mahdollisimman kattavasti Suomen alueella toimivien työttömyyskassojen yhteystiedot. Niiden palveluita käyttävät tahot voivat halutessaan anonyymisti kommentoida kutakin työttömyyskassaa niiden esittelysivuilla.

Puuttuuko hakemistosta työttömyyskassan tiedot? Voit lisätä ne tästä.

Kommentteja työttömyyskassoista:© Työttömyyskassa.fi 2019
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Hakemiston tekijä ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, joskin pyrkii pitämään tiedot mahdollisimman virheettöminä. Voit halutessasi vinkata muuttuneista tiedoista käyttämällä tätä lomaketta. Käyttöehdot ovat täällä.